MISJONSMARKED 2012

Takk til alle foreldre og besteforeldre, tanter og onkler som var med og støttet innsamlingsprosjektet vårt. 27 111 kroner klarte vi å samle inn på disse to timene. Det er fantastisk. Beløpet blir delt mellom prosjektet vårt i Ukraina og Barnas Misjonsprosjekt i Japan.

Misjonsmarkedet 2012 gikk av stabelen på selveste FN-dagen, 24. oktober. Barna har strevd i lange tider med å lage ting for salg. Det er mye arbeid å male en hel matte. De som har kjøpt seg dørmatte skal vite at malingen er utendørsmaling, så vi regner med den skal tåle litt.

I år var vi så helgie at vi hadde 4 studenter fra UIA i praksis disse dagene. De tok utfordringen på strak arm og ville gjerne være med å lage mat til veldig mange. Barna var også ivrige. De har kuttet og hakket både i grønnsaker og et par fingre. Et lite plaster på fingeren, så fortsatte de med kutingen.

Flere foreldre laget noen flott kaker. 60 muffinser med nydelig fyll fikk virkelig bein å gå på. Mange nydelige focacciabrød smakte godt til suppa. Dagen etter spiste vi restene av suppa og brødene.

Vi håper dere foreldre koste dere like mye som vi gjorde. TAKK.