EVENTYRMÅNEDEN HAR VÆRT EN SUKSESS

Magien har vært tilstede i eventyrrommet.

Ole Kristian i full konsentrasjon med å male Askeladdens skip.

Hvitveisen, Blåveisen og Geiteramsen har jevnlig brukt eventyrrommet til formidling av eventyr nå i januar. De voksne har vært bevisst på at når de kommer inn i teaterrommet (gymrommet) skal det skje noe magisk. I små grupper har de brukt rollespill og levd seg inn i eventyret. For det meste har de brukt  "Askeladden og de gode hjelperne". Ivo Caprino's filmatisering av eventyret var populært. I tillegg har barna laget bilder og fellesarbeid. Geiteramsen har laget en utsilling der de brukte forskjellig materiale til utforming av Askeladden og de han møtte.

Vi ønsker å dele noen av barna sine uttrykk etter alle inntrykk :-)

Vi avslutter eventyrmåneden med besøk av "Askeladden friteater" som skal fremføre forestilling "Askeladden som stjal sølvendene til trollet". Dette gleder vi oss til. Selv om vi avrunder eventyrmåneden så har vi alltid et eventyr på lur....