Påfyll for de ansatte i København

Vi hadde en flott personaltur til København i midten av mars.

De ansatte var klar med trillekuffert kl. 03:30 ved barnehagen. Busstur til Kjevik og vips så var vi på Kastrup. Hotell Hebron ligger like ved Strøget og gåavstand til alt vi skulle besøke. Ikke minst shoppinggata. Vi besøkte Experimentariet og "lekte" der i et par timer. Der fikk vi mange gode tips og ideer.

Damperen Børnehave (2012) tok vel imot oss og fortalte engasjert om sin nye store barnehage og driften. Vi ble fascinert av takterrassene som var innredet som lekeplasser. De var omgitt av pleksiglass og ga dermed godt lys og utsikt. På den ene terrassen var det et drivhus der barna kunne så vårblomster. Ellers fikk vi en befaring gjennom byggets tre etasjer der storkjøkken var i første. Det er ineressant å besøke andre barnehager. Da ser vi hvor godt vi har det hos oss med mye personale, gode uteområder og nærhet til naturen.

Lotte Georg holdt et fargerikt foredrag for oss på ettermiddagen. Hun var inspirerende å høre på. Hennes fokus var å se barnet innenfra og gode relasjoner mellom barn og voksne. Budskapet hennes faller godt sammen med vårt satsingsområde "være sammen".

Et par bilder: