JUNI MED FESTER OG MORO

Vi har funnet fram solkrem og solbriller, men svetter ikke nok til vannplask ute.

SOMMERFESTEN: Takk for kjempeflott oppmøte på sommerfesten. Det ble en "fortryllende" fest. Takk til Jan Helge Reckmann som underholdt og trikset for oss. Førskolebarna fikk mange fine gaver og ble gjort ekstra stas på. Vi kommer til å savne dere. Lykke til på skolen.

BURSDAGSFEST FOR LØVEBARNEHAGEN: 9 juni markerte vi to-års dagen for Løvebarnehagen. Alle tre løvene fikk hedersplass på samlingen. Programmet for dagen var variert:

Løvelovsangen ble sunget med innlevelse for bursdagsløvene våre.

Historien om Skalk som er sint ble spilt av voksne til stor glede for alle barna.

Barna ble delt inn i grupper på tvers av avdelingene og sirkulerte på fire ulike aktiviteter: male en vennestein, danse til mini-røris, fallskjermlek og ulike tradsisjonsleker.

SJØRØVERFESTEN gikk av stabelen 18 juni. Kaptein Blegen og hans besetning, styrmann Daggert og Byssegutt, gjorde også i år strandhugg i Imekollen barnehage på jakt etter Sorte Sardins skatt. Alle landkrabbene i Imekollen måtte gå den lille planken og ble dermed ekte sjørøvere. Ved hjelp av et gammelt kart og alle de nybakte sjørøverne ble skatten funnet. Etter litt forhandlinger og ved hjelp av Løveloven, ble skatten fordelt likelig.

Vi har mange gode øyeblikk og opplevelser å se tilbake på.

Takk for et flott år sammen med barna deres.

Vi i Imekollen Barnehage ønske foreldre og barn en riktig god sommer.