GOD JUL

På tross av varmegrader og snømangel: vi skal snart feire jul-

Vi har hatt en flott høst i Imekollen. Hverdagene er det flest av, med vennskap, lek og turer i nærområdet. Den nye grillhytta er tatt i bruk med bålkos og samlinger. Den blir god å ha dersom det skulle snike seg inn noen kuldegrader utpå vinteren.

Misjonsmarkedet samlet fullt hus og god stemning. Vi har fått hyggelige takkebrev fra Stefanusbarna i Kairo, hjelpeprosjektet i Ukraina og Barnas Misjonsprosjekt som fikk dele de 25000 kronene som ble resultatet av middagssalg, kunstsalg og loddsalg disse to timene. Tusen takk for at dere foreldre og besteforeldre støtter så godt opp.

1. desember var det tid for juletablået. Mellom to regnværsdager fikk vi en flott opplevelse der barna fikk vise juleevangeliet for mange fremmøtte. Etterpå serverte vi grøt til nærmere 200personer.

Julevandring i Kirka er en fast post på desemberprogrammet. Det er et flott opplegg menigheten lager for barnehagene. Luciafeiring hører også med. Mange foreldre møtte opp klokka 8 om morgenen for å se på luciaopptoget og spise lussekatter.

I år fikk vi besøk av selveste sjefen på Frelsesarmeen i full uniform. Han kom for å hente alle julegavene barna har hatt med til "den omvendte julekalenderen"

En stor overraskelse ble det at vi fikk besøk av Jarle Waldemar. Selv de aller minste barna fulgte engasjert med i bibelfortelling, sang og trylling. Mange av barna kunne sangene og sang med av full hals. Vi gleder oss til han kommer igjen på sommerfesten i juni.

Det kimer nå til julefest, Det kimer for den høye gjest, som steg til lave hytter ned med nyårsgaver:fryd og fred.

IMEKOLLEN BARNEHAGE ØNSKER ALLE EN VELSIGNET JULEHØYTID